Soutěž s portálem Zakruta.cz

1. listopadu 2012
Soutěž

Ode dneška můžete soutěžit v nové soutěži o koaxiální reproduktory do auta. Soutěž probíhá od 1. 11. do 30. 11. 2012. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který bude informován na zadaný email o podrobnostech výhry a jejím předání.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na požku v menu - soutěž. Na konci měsíce listopadu bude ze správných odpovědí vylosován jeden výherce, který výhru obdrží.

Soutěž o koaxiální reproduktory do auta

Hodně štěstí...

Méně často používané dopravní značky

Člověk je od přírody tvor přizpůsobivý. To si jsou vědomi i na ministerstvu, proto nelení a mění dopravní značení jedna báseň. Znáte opravdu všechny?