Soutěžte o MP3 přehrávač pro autorádio

27. srpna 2012

Vítězem - nebo spíše vítězkou o zapůjčení vozu Porsche 911 Carrera S na víkend se stala žena a my výherkyně srdečně gratulujeme. Nyní začala další soutěž, do které se můžete zapojit i vy. Tentokráte vás čeká na stránkách Zákruty soutěž o MP3 přehrávač pro autorádio.

Ilustrační foto

Tipovací soutěž již začala a to 1. 8. do 31. 8. 2012. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který bude informován na zadaný email o podrobnostech výhry a jejím předání. Do konce této soutěže již zbývá pouze několik dní...

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce srpna se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, který si bude moci MP3 přehrávač do auta zapojit a zaposlouchat se do hudby.

Soutěž o MP3 přehrávač pro autorádio

Hodně štěstí...