Soutěžte o zapůjčení vozu Porsche na víkend

17. července 2012

Tentokráte vás čeká na stránkách Zákruty.cz přímo fantastická soutěž o zapůjčení vozu Porsche 911 Carrera S na celý víkend. Jistě nejednomu z vás by se touto výhrou splnil dětský sen, projet se ve voze Porsche.

Ilustrační foto

Tipovací soutěž probíhá od 10. 5. do 31. 7. 2012. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který bude informován na zadaný email o podrobnostech výhry a jejím předání.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce července se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, který se bude moci z této fantastické výhry radovat... Pospěšte si, do konce soutěže již zbývá pouze několik dní...

Soutěž o zapůjčení vozu Porsche 911 Carrera S

Hodně štěstí...