V dubnu se hraje o autorádio s USB portem

27. dubna 2012

Začal nám již čtvrtý měsíc letošního roku a ani v dubnu nemůže na Zákrutě.cz nemůže chybět vaše oblíbená tipovací soutěž. Tentokráte se hraje o kvalitní autorádio. Stačí, abyste znovu prozkoumali stránky a správně odpověděli na tři jednoduché otázky.

Ilustrační foto

Soutěž o autorádio s USB portem, které věnoval internetový G-obchod.cz, již odstartovala. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 30. dubna 2012.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio pošle... Do konce soutěže o autorádio už zbývá jen pár dnů.

SOUTĚŽ O AUTORÁDIO S PORTEM USB

Hodně štěstí...