Premiéra nového Superbu na Tour de France

3. července 2008

Popáté v řadě bude Škoda Auto figurovat na legendární Tour de France v roli hlavního partnera. Letošní ročník bude navíc pro automobilku ve znamení prezentace nového modelu Superb.

Vozy Superb budou mít k dispozici ředitel závodu Christian Prudhomme, organizátoři Tour a VIP hosté; zároveň budou dominantní součástí reklamní kolony, známé zejména fanouškům u trati a divákům u televizních obrazovek. Celkem bude v rámci Tour k vidění na 250 vozů Škoda všech modelových řad.

„Naše angažmá v cyklistice v čele s partnerstvím s Tour de France je výrazem naší dlouhodobé koncepce spojovat se s těmi nejlepšími a společně tím posilovat povědomí a viditelnost značky na straně jedné a demonstrovat špičkovou kvalitu našich produktů na straně druhé. Cyklistika je celosvětovým fenoménem, součástí sportovního vyžití milionů lidí na celém světě všech věkových kategorií a profesí a my chceme být tam, kde jsou naši stávající i potenciální zákazníci a současně svou částí přispívat k podpoře tohoto krásného sportu,“ uvedl Martin Lauer, vedoucí podnikové komunikace Škoda Auto.

Na letošní Tour de France se Škoda Auto představí rovněž jako partner sedmi profesionálních týmů - týmu CSC, Euskaltel - Euskadi, Gerolsteiner, Rabobank, Silence - Lotto, týmu Milram a Credit Agricole a týmu technické podpory Mavic.

Po dobu partnerství s Tour de France pojí Škoda Auto své jméno také s bílým trikotem pro nejlepšího jezdce do 25 let. Smlouvu s pořádající společností A.S.O. (Amaury Sport Organisation) uzavřela Škoda Auto do roku 2011.

-ric- ; Škoda