Soutěž v březnu - získejte alkohol tester

27. března 2012

V březnu se hraje na stránkách Zákruty.cz o alkohol tester, který jistě přijde vhod nejednomu řidiči. Stačí, abyste znovu prohlédli a pročetli stránky a správně odpověděli na tři jednoduché otázky. Soutěž odstartovala 1. března 2012.

Ilustrační foto

Soutěž o kvalitní alkohol tester, věnoval do tipovačky internetový G-obchod.cz. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 31. března 2012, kdy soutěž končí. máte teda šanci ještě poslední pět dní.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se výhra pošle...

Soutěž o alkohol tester

Hodně štěstí...