V únoru se hraje o MP3 přehrávač

29. února 2012

Ve druhém měsíci letošního roku se na Zákrutě.cz soutěží o MP3 přehrávač pro autorádio. Stačí, abyste znovu prohlédli a pročetli stránky a správně odpověděli na tři jednoduché otázky. Zbývá poslední den!

Ilustrační foto

Soutěž o kvalitní MP3 přehrávač pro autorádio do vozidla, věnoval do internetový G-obchod.cz. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 29. února 2012, kdy tipovačka končí.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se výhra pošle...

Soutěž o MP3 přehrávač pro autorádio

Hodně štěstí...

Déšť, vítr a ofuky oken

Jízda v autě může být příjemný relax. Pokud jde ale o delší cesty, při neustále zavřeném okně se z vozu po čase stává spíš trouba, která pomalu peče všechny uvnitř a dusí je nedostatkem čerstvého vzduchu. Otevřít okno je samozřejmě možné, ve větších rychlostech nebo za deště to ale není moc příjemné. I takové situace ale mají jednoduché řešení. Řešení s krásným názvem. Ofuky oken, někdy nazývané také deflektory. Jak usnadňují život a jak případně vybírat ty správné?

Dopravní nehody 2019 na českých silnicích. Co za nimi stojí?

Nehod na českých silnicích je opravdu hodně. Jenom od začátku roku 2019 řešila Policie České republiky celkem 42 276 dopravních nehod.

Vyplatí se mít v dnešní době GPS zařízení?

Máte pocit, že mobilní zařízení dnes dokážou nahradit snad všechno? Možná to ještě stále není pravda. GPS navigace má stále oproti smartphonům své výhody.