V únoru se hraje o MP3 přehrávač

29. února 2012

Ve druhém měsíci letošního roku se na Zákrutě.cz soutěží o MP3 přehrávač pro autorádio. Stačí, abyste znovu prohlédli a pročetli stránky a správně odpověděli na tři jednoduché otázky. Zbývá poslední den!

Ilustrační foto

Soutěž o kvalitní MP3 přehrávač pro autorádio do vozidla, věnoval do internetový G-obchod.cz. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 29. února 2012, kdy tipovačka končí.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se výhra pošle...

Soutěž o MP3 přehrávač pro autorádio

Hodně štěstí...

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.

Kdy vám bude dělat pojišťovna problémy s vyplacením odškodného?

Nehody se čas od času zkrátka stanou. V kterých případech vám pojišťovny ale nebudou chtít vyplatit peníze. Vyvarujte se chyb, které mohou mít zásadní vliv na to, jestli po nehodě dostanete finanční kompenzaci.