aktuálně: 41 uzavírek, 6 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Den otevřených dveří ŠKODA Auto

6. dubna 2011

Mladoboleslavká automobilka ŠKODA Auto oslaví 20 let spolupráce s koncernem Volkswagen i dnem otevřených dveří, který se koná v sobotu 16. dubna 2011.

Prohlídkové trasy

Na den otevřených dveří jsme pro Vás připravili zajímavé prohlídkové trasy, které Vás provedou všemi podstatnými výrobními provozy v areálu hlavního závodu. Budete tak mít jedinečnou příležitost prohlédnout si pracoviště hutních provozů, nářaďovnu, lisovnu, svařovnu, výrobu agragátů a montáže vozů Fabia a Octavia.

Prezentace značky Škoda

Během dne otevřených dveří se něco dozvíte také o Škoda Motorsportu, oblasti Technického vývoje, Výzkumu dopravní bezpečnosti a sponzorských aktivitách společnosti. Automobilka ŠKODA Auto se představí jako atraktivní zaměstnavatel a prostřednictvím expozice Středního odborného učiliště strojírenského, Vzdělávacího centra Na Karmeli a ŠKODA Auto Vysoké školy rovněž jako partner pro vzdělávání.

Doprovodný program

V areálu vyrostou tři pódia, na kterých vystoupí zmáné kapely a umělci různých žánrů. Pestrý doprovodný program je připraven tak, aby si všechny věkové skupiny našly to „své“. O zábavu pro děti se postará Yeti park.

-ric- ; Škoda

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >