aktuálně: 41 uzavírek, 19 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Chyťte si Yetiho, než on chytí Vás

9. července 2009

Nejenom pro všechny milovníky dobrodružství a cestování jsme připravili velkou letní soutěžní hru „Chyťte si Yetiho, než on chytí Vás“. V rámci soutěže budou od 1. července až do 15. září 2009 na 76 herních místech po celé České republice umístěny dřevěné hranoly se soutěžními symboly (kovovými destičkami s obrysem Yetiho stopy a vyraženým unikátním kódem).

Úkolem soutěžících, kterými mohou být celé rodiny i jednotlivci, je nalézt soutěžní symbol a překreslit ho za pomoci obyčejné tužky do herní karty.

Kartu s nejméně třemi různými symboly poté mohou vhodit do zapečetěného boxu u vybraného prodejce vozů Škoda (platí jen pro první herní kartu, na dalších už stačí mít třeba jediný symbol). Unikátní kód z každého nalezeného soutěžního symbolu musí navíc soutěžící odeslat z registrovaného mobilního telefonu i na tel. číslo +420 720 002 002. Za každý nalezený soutěžní symbol tak získá jeden bod.

Ti, kdo odevzdají alespoň jednu herní kartu se třemi různými soutěžními symboly, budou zařazeni do závěrečného slosování a mají šanci získat některou z více než stovky zajímavých a hodnotných cen. Samozřejmě, že čím více symbolů soutěžící objeví, tím více bodů získá a tím vyšší bude jeho šance na výhru. Zejména hlavní výhra ale opravdu stojí za to. Vítězi totiž bude zapůjčen nejnovější model značky Škoda, vůz Yeti na zimní období zdarma - od svatého Martina až do Velikonoc!

Tím, kdo stráví nezapomenutelné chvíle s vozem Yeti můžete být i Vy! Všechny potřebné informace k tomu abyste se mohli zaregistrovat a začít svoje putování za Yetim, najdete na stránkách soutěžní hry, www.mujyeti.cz.

-pr-

Další články

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >