aktuálně: 41 uzavírek, 34 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Přizpůsobte si cestu podle svého pomocí online mapovacího nástroje

Řidiči i majitelé přepravních firem musejí brát při své práci v potaz mnoho dopravních, logistických i administrativních aspektů. Majitelé chtějí mít přehled o průběhu dodávek, řidiči potřebují trasu naplánovat tak, aby byla co nejefektivnější. Společnost Total se proto v rámci svého širokého portfolia služeb rozhodla poskytnout dopravcům nástroj, který umožní obojí.

Zrychlete svou dopravu i logistiku

Total Česká republika nabízí v rámci evropské sítě AS 24 celkem 770 plně automatizovaných čerpacích stanic, které vám usnadní kamionovou přepravu. Co na nich zpravidla najdete?

  • motorovou naftu přizpůsobenou nárokům nákladních vozidel
  • aditivum AdBlue® nezbytné pro dodržení norem Euro 4 a Euro 5
  • v některých zemích pohonné hmoty biodiesel nebo biomix
  • pistole s vysokým průtokem (10 m3/h) a stojany pro „ tankování dvou nádrží současně"
  • široké pruhy, které usnadňují veškeré manévrování
  • možnost stahování údajů z karet řidičů pro digitální chronotachograf
  • mytí nákladních vozidel
  • parkoviště nákladních automobilů
  • obchody, restaurace, sanitární zařízení, hotely...

Je samozřejmě nad lidské síly si pamatovat umístění stanic, stejně jako polohu dalších záchytných bodů, které jako řidiči při cestě potřebujete. Díky online mapovacímu nástroji si to pamatovat už nemusíte.

S cestovním rádcem od Totalu si naplánujete trasu přesně podle potřebných bodů, nebo se v případě nutnosti můžete podívat, kde je nejbližší servisní středisko, čerpací stanice Total nebo jiná partnerská stanice. Mapovací aplikace vás samozřejmě také navede k nejbližším sprchám či toaletám. Výhodou mapovacího nástroje od Totalu je jeho specializovanost na dopravní a logistický sektor. Díky tomu v aplikaci najdete také užitečné informace například o mýtném v následujících úsecích cesty.

Využijte všechny možnosti

Spojíte-li navigační nástroj od Totalu i s jejich dalšími službami, získáte silný pohon pro své podnikání. Využít můžete aplikací AS24 Fleet Manager, jež umožňuje manažerům udržet si přehled o celém vozovém parku, nebo například AS24 Driver, který řidiče bezpečně dovede k nejbližší stanici AS24. Veškeré údaje a informace o svém účtu navíc máte prostřednictvím online Zákaznického prostoru k dispozici kdykoliv a odkudkoliv.

Neztrácejte při jízdě ani firemní logistice drahocenný čas. Využijte služeb Totalu a plánujte cesty efektivně s online mapovacím nástrojem od Total a praktickými přidruženými službami.

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >