aktuálně: 41 uzavírek, 3 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Technické problémy zastavili Béreša jr. po RS 10

11. září 2012

Predposledné podujatie MSR 38. Rally Košice v Styllex motorsport veľa radosti neprinieslo. Na cieľovú rampu v tímových farbách vyšla len posádka Jozef Béreš st. - Róbert Műller na vozidle Audi Quattro Coupé a odniesla si poháre za víťazstvo v triede F4.

Ilustrační foto

Jozef Béreš jr. - Petr Starý na vozidle ŠKODA Fabia S2000 v sobotu z košickej súťaže odstúpili. Po poruche motora na Barum Czech Rally Zlín bol k dispozícii náhradný motor, ktorého poškodenie bolo príčinou odpadnutia v druhej etape, po RS 10 - Gejzír 1.

„Táto sezóna ma naozaj neteší. Po sérii štyroch mimoriadne úspešných rokov, ktoré sme zakončovali získaním absolútnych titulov majstra SR v rally, sme si tento rok vybrali prídel smoly takmer na všetkých pretekoch. Urobíme detailnú analýzu činnosti tímu a prijmeme opatrenia, aby sa podobné chyby v mnohých aspektoch v budúcnosti už neopakovali,“ povedal Peter Koči tím principál.

Anna Podlesná

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >