aktuálně: 41 uzavírek, 17 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Regulace diváků na rychlostních zkouškách

4. srpna 2012

Barum Czech Rally Zlín každoročně navštěvují statisíce motoristických fanoušků z celé Evropy. Podobně jako řada světových motoristických podniků přistupují organizátoři soutěže k výběru vstupu na rychlostních zkouškách a dalších místech.

Tato finanční částka ze vstupného tvoří důležitou položku v rozpočtu zlínské rally. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky, a to na technickou přejímku, na jednotlivé rychlostní zkoušky a umožňují přístup do servisu v otrokovickém areálu Barum Continental, spol. s r.o.

Výběr vstupu bude organizován v areálu servisní zóny v Otrokovicích, shakedownu v prostorách Pohořelic i všech rychlostních zkouškách s výjimkou divácké Super RZ v ulicích Zlína (zde bude vybírán vstup pouze ve VIP zóně). Vedle páteční divácké noční erzety v ulicích krajského města nebude vybíráno vstupné na slavnostní start a cíl soutěže.

VSTUPNÉ: Připraveny jsou dva druhy vstupenek. Cena lístku tzv. JEDNORÁZOVÝ VSTUP bude 80 Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. K těmto lístkům se budou vydávat ještě informační letáky v diváckých místech a parkovacích lokalitách. Tyto lístky budou k dostání na přístupových místech k RZ a jsou určeny pro ty z Vás, kteří navštíví maximálně dvě rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP, které budou v ceně 220 Kč (platí na všechny akce po dobu čtyř dní) a díky této visačce se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů:

Čtvrtek 30. srpna: technická přejímka (sportovní hala Euronics)

Pátek 31. srpna: shakedown (Pohořelice), servisní zóna Otrokovice

Sobota 1. září: RZ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, servisní zóna Otrokovice

Neděle 2. září: RZ 10, 11, 12, 13, 14, 15, servisní zóna Otrokovice

Je mnohem jednodušší pořídit si visačku v ceně 220 Kč. Nejen, že ušetříte, ale zrychlíte průjezd k rychlostní zkoušce - nebudete čekat na zaplacení. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky na jednotlivých rychlostních zkouškách a umožňují přístup do servisního areálu (mimo vymezené prostory je vstup diváků zakázán). Volné vstupy budou v prodeji na čerpacích stanicích, ve vybraných trafikách a prodejních místech v okolí trati rally od úterý 21. srpna. Podrobný seznam prodejních míst bude uveřejněn na oficiální internetové adrese: www.CzechRally.com

VSTUP ZDARMA

- pro děti do 10 let na každou rychlostní zkoušku

- tělesně postižení mají vstup zdarma

Roman Ordelt

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >