aktuálně: 355 uzavírek, 24 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >

Krajští koordinátoři BESIP budou lépe viděni

19. září 2012

Ve středu 12. září 2012 na pravidelné čtvrtletní poradě krajských koordinátorů BESIP s vedením Centra služeb pro silniční dopravu CSPSD a zástupci samostatného oddělení BESIP MD se konala malá slavnost.

Ilustrační foto

Části jednání se zúčastnil náměstek ministra dopravy, státní tajemník Miroslav Drobný, který spolu s vedením oddělení BESIP a zástupci 3M Česko, spol. s r.o. předal krajským koordinátorům sponzorský dar ve formě reflexních bund. Hodnota tohoto daru dosahuje několika desítek tisíc korun.

V současné době je v každém kraji jeden krajský koordinátor BESIP. „Naši koordinátoři pracují převážně v terénu. Proto jsme potěšeni, že se společnost 3M Česko rozhodla podpořit činnost našich pracovníků formou kvalitních svršků.

Reflexní bundy pomohou jak v nepřízni počasí, tak především přispějí díky retroreflexním materiálům k lepší viditelnosti našich kolegů a tím i jejich bezpečnosti v silničním provozu. Mohou tak jít příkladem ostatním účastníkům. Viditelnost chodců, ale i dalších účastníků provozu je jedním z našich důležitých témat,“ říká vedoucí oddělení BESIP Roman Budský.

I proto se chce BESIP v podzimním a zimním období zaměřit svou kampaní na tuto oblast.

-ric- ; Besip