aktuálně: 41 uzavírek, 7 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

V dubnu se hraje o autorádio s USB portem

27. dubna 2012

Začal nám již čtvrtý měsíc letošního roku a ani v dubnu nemůže na Zákrutě.cz nemůže chybět vaše oblíbená tipovací soutěž. Tentokráte se hraje o kvalitní autorádio. Stačí, abyste znovu prozkoumali stránky a správně odpověděli na tři jednoduché otázky.

Ilustrační foto

Soutěž o autorádio s USB portem, které věnoval internetový G-obchod.cz, již odstartovala. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 30. dubna 2012.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio pošle... Do konce soutěže o autorádio už zbývá jen pár dnů.

SOUTĚŽ O AUTORÁDIO S PORTEM USB

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >