aktuálně: 41 uzavírek, 37 nehod
Zákruta.cz  >

Soutěž s portálem Zakruta.cz

V únoru můžete se Zákrutou.cz soutěžit v nové soutěži - tentokrát o autorádio.

15 milionů vozů značky ŠKODA od roku 1905

ŠKODA vyrobila 15miliontý automobil. Jubilejní vůz - stříbrná ŠKODA Octavia třetí generace, sjel z pásu v hlavním výrobním závodě značky ŠKODA v Mladé Boleslavi.

Stingray se vrací: 2014 Chevrolet Corvette

DETROIT - Chevrolet debutem zcela nového modelu Corvette Stingray znovu definuje pojem moderní výkonnosti. A Corvette s perfektní vyvážeností technologie, designu a výkonu může být nositelem pojmenování Stingray.

zobrazit článek >

Zákazníci kupující ojeté vozy jsou věrní typu paliva, druhu karoserie a značce

Zákazníci, kteří opakovaně kupují ojetá auta, jsou nejvěrnější typu paliva, druhu karoserie a značce. O něco méně pravděpodobně si koupí stejnou barvu auta. Řídí-li se barvou, kupují opakovaně modrou.

Závod Dunlop 24 hodin v Dubaji ovládl po roce stejný závodní tým

Osmý ročník vytrvalostního závodu Dunlop 24 hodin v Dubaji vyhrál tým Abu Dhabi by Black Falcon závodící s automobilem Mercedes-Benz SLS AMG GT 3 a navázal tak na vítězství z předchozího roku. Během 24 hodin dokázali čtyři jezdci tohoto týmu ujet rovných 600 kol.

Soutěž s portálem Zakruta.cz

I v novém roce můžete se Zákrutou.cz soutěžit v nové soutěži - tentokrát o alkoholtester.

zobrazit článek >

I vozičkáři mohou řídit auto

Některými lidmi zažitá představa, že tělesně postižený člověk, který je odkázaný na pohyb prostřednictvím invalidního vozíku, se o sebe nedokáže sám postarat a žít plnohodnotný a aktivní život, je dnes již opravdovým přežitkem.Všechny prostory se dají přizpůsobit tak, aby v nich pohyb na vozíku nečinil naprosto žádný problém. Dá se podobně přizpůsobit i automobil? Samozřejmě!

Soutěž s portálem Zakruta.cz

Ode dneška můžete soutěžit v nové soutěži o koaxiální reproduktory do auta.

zobrazit článek >

Evropské štítky na pneumatiky jsou zde.

Evropské štítky na pneumatiky, které upozorňují spotřebitele na výkonnostní a bezpečnostní parametry pneumatik, jsou zde. Neříkají však zdaleka vše, upozorňují odborníci z branže.

Začíná sezona zimních pneumatik

V těchto dnech opět začíná sezona zimních pneumatik. Letošní rok bude pro prodejce i zákazníky specifický tím, že nově vstupuje v platnost povinnost štítkování pneumatik. Jak se prozatím jeví, výrobci jsou na tuto skutečnost dobře připraveni. Zajímavé nabídky mají však pro motoristy také servisy a prodejci automobilů.

500. společný závod Shell a Ferrari

O víkendu 22.9.-23.9. oslavil Shell a Ferrari v průběhu Velké ceny Singapuru formule 1 výročí 500. společného závodu.

zobrazit článek >

Krajští koordinátoři BESIP budou lépe viděni

Ve středu 12. září 2012 na pravidelné čtvrtletní poradě krajských koordinátorů BESIP s vedením Centra služeb pro silniční dopravu CSPSD a zástupci samostatného oddělení BESIP MD se konala malá slavnost.