Zkuste štěstí a vyhrajte v listopadu autorádio

25. listopadu 2011

Už jen několik málo dní zbývá do konce měsíce listopadu, proto se nezapomeňte zapojit do soutěže o kvalitní autorádio. Stačí, abyste znovu prozkoumali stránky a správně odpověděli na tři jednoduché otázky.

Ilustrační foto

Soutěž o kvalitní autorádio s odnímatelným displejem, které věnoval internetový G-obchod.cz, již odstartovala. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 30. listopadu 2011.

V letošním roce to bude již desátá soutěž, přičemž předešlých devět výherců naleznete pod odkazem Soutěž.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio pošle...

Soutěž o autorádio

Hodně štěstí...