Předpověď počasí na pátek 12. února 2010 - čeká nás sněžení!

12. února 2010

Počasí v ranních hodinách bude zatažené, na většině území s občasným sněžením. Nejnižší noční teploty -3 až -7 °C. Mírný severní vítr 2 až 5 m/s.

Přes den pak bude zataženo s občasným sněžením. Nejvyšší denní teploty -4 až 0 °C, v 1000 m na horách kolem -5 °C. Mírný severní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Upozornění:

- Místy se budou tvořit sněhové jazyky, od vyšších poloh i závěje.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.