Předpověď počasí pro motoristy na pátek 18. prosince 2009

18. prosince 2009

Počasí v ranních hodinách bude zatažené až oblačné, na většině území občasné sněžení. Nejnižší teploty -7 až -11 °C, ojediněle při zmenšené oblačnosti a sněhové pokrývce kolem -13 °C.

Počasí přes den pak bude zatažené, na většině území občasné sněžení. Nejvyšší teploty -8 až -4 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Řidiči by si pak měli dávat pozor na sněhové jazyky ve vyšších polohách a také na námrazu, která hrozí po celém území České republiky a to v průběhu celého dne.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.

Kdy vám bude dělat pojišťovna problémy s vyplacením odškodného?

Nehody se čas od času zkrátka stanou. V kterých případech vám pojišťovny ale nebudou chtít vyplatit peníze. Vyvarujte se chyb, které mohou mít zásadní vliv na to, jestli po nehodě dostanete finanční kompenzaci.