Předpověď počasí pro řidiče na pondělí 2. listopadu 2009

2. listopadu 2009

Počasí bude v ranních hodinách oblačné až zatažené, od západu s deštěm. Na západě Čech zpočátku ojediněle mrznoucí srážky. Na Moravě a ve Slezsku polojasno, v nižších polohách místy mlhy nebo zataženo nízkou oblačností. Nejnižší teploty +1 až -3 °C.

Mírný jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, na jižní Moravě a Českomoravské vrchovině postupně čerstvý 5 až 10 m/s, místy v nárazech 15 až 20 m/s.

Přes den pak bude zataženo s deštěm. Na Moravě a ve Slezsku polojasno až

oblačno, od západu přibývání oblačnosti a odpoledne místy občasný déšť,

zejména na západě území.

K večeru v polohách nad 800 m srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 3 až 7 st., v 1000 m na horách kolem 3 st.C. Mírný jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, na jižní Moravě a Českomoravské vrchovině čerstvý 5 až 10 m/s, zpočátku v nárazech místy kolem 15 m/s.

Richard Vlček ; Internet