Speciální vozidla policistům

2. července 2009

Dne 30. června 2009, bylo policistům v autosalónu Jarov v Praze za účasti náměstka policejního prezidenta pro vnější službu plk. Mgr. Ing. Ivana Bílka a ředitele kanceláře projektů a evropských fondů Policejního prezidia Petra Židka předáno 80 kusů speciálně upravených dodávkových vozidel.

Ty mají speciální výbavu pro mimořádné situace a měly by pomoci složkám integrovaného záchranného systému vytovřit zázemí přímo v místě těchto situací. Automobily budou okamžitě nasazeny k řešení letošních povodní.

-ric- ; PČR

Přednosti vysokotlakého čističe a mytí auta v pohodlí domova

Čisté auto zvenčí i zevnitř je vizitkou jeho majitele a jen málokterý řidič by se pyšnil ušmudlaným vozem. Ještě před několika lety bylo hitem se svým vozem jezdit do kartáčové myčky, na které však jsou rozporuplné názory právě s ohledem na kartáčování laku karoserie.

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.