Policie využívá Passaty legálně!

15. června 2009

Stanovisko k obsahu textu šířeném na webových stránkách, který zpochybňuje zákonnost způsobu využívání vozidel policejních vozidel VW Passat R36.

S ohledem na skutečnost, že se na Policejní prezidium ČR stále častěji obracejí občané i zástupci médií s dotazy na obsah příspěvku neznámého pisatele, který je rozšířován prostřednictvím různých webových stránek a e-mailové pošty, a který zpochybňuje zákonnost způsobu využívání policejních vozidel VW Passat R36 při dohledu na bezpečnost a plynulost silničního provozu, zvěřejňujeme stanovisko ředitele služby dopravní policie Policejního prezidia ČR plk. Ing. Leoše Tržila.

Stanovisko i text naleznete ZDE.

-ric- ; -mvdr-