Lednová soutěž s portálem Zakruta.cz

21. ledna 2014
Soutěž Zakruta.cz

Soutěž probíhá od 1.1. do 31.1. 2014. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který bude informován na zadaný email o podrobnostech výhry a jejím předání.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na položku v menu - Soutěž. Na začátku února bude ze správných odpovědí vylosován jeden výherce, který výhru obdrží.

Hodně štěstí...

Déšť, vítr a ofuky oken

Jízda v autě může být příjemný relax. Pokud jde ale o delší cesty, při neustále zavřeném okně se z vozu po čase stává spíš trouba, která pomalu peče všechny uvnitř a dusí je nedostatkem čerstvého vzduchu. Otevřít okno je samozřejmě možné, ve větších rychlostech nebo za deště to ale není moc příjemné. I takové situace ale mají jednoduché řešení. Řešení s krásným názvem. Ofuky oken, někdy nazývané také deflektory. Jak usnadňují život a jak případně vybírat ty správné?

Dopravní nehody 2019 na českých silnicích. Co za nimi stojí?

Nehod na českých silnicích je opravdu hodně. Jenom od začátku roku 2019 řešila Policie České republiky celkem 42 276 dopravních nehod.

Vyplatí se mít v dnešní době GPS zařízení?

Máte pocit, že mobilní zařízení dnes dokážou nahradit snad všechno? Možná to ještě stále není pravda. GPS navigace má stále oproti smartphonům své výhody.