aktuálně: 41 uzavírek, 14 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Znáte křižovatky a dopravní značky? Otestujte se!

29. července 2016
testuj

Nejen všichni, co se chystají do autoškoly, ale jistě i zkušení řidiči si rádi prověří své znalosti.

Spustit test z křižovatek!

Spustit test z dopravních značek!

Každodenní cestování do práce a zpět, nebo jiné pravidelné cesty, vytváří falešný pocit jistoty v prostředí, které je vám dobře známé a kde znáte již všechna nebezpečí. Jaká je ale vaše reakce, když se musíte vypravit do neznámého města a dostanete se do situace, kterou si jen matně vybavujte z pravidel v autoškole?

Studenti autoškol, a nebo všichni kdo se chystají získat řidičský průkaz, jistě ocení nanečisto si procvičit své znalosti. Zákruta.cz vám umožňuje se dobře připravit bez ztráty bodů v hodnocení, interaktivní příjemnou formou.

Test z dopravních značek Vámi připravý náhodných 20 otázek, s možností výběru a, b, c nebo d. Po každé zodpovězené otázce se dozvíte, zda jste odpověděli dobře nebo špatně. Na konci testu následuje vyhodnocení všech zodpovězených otázek. Celý test dopravních značek je možné opakovat neomezeně a zdarma. Pokaždé je vygenrována náhodná sada otázek, takže se test nikdy neopakuje.

Test z křižovatek Vás postaví před 50 situací na křižovatkách. Při řešení testu se Vám počítá čas jaký jste potřebovali na zvolení správné odpovědi. Během testu okamžitě zjistíte, kde jste případně udělali chybu. Na konci testu se dozvíte celkový výsledek, jak jste test zvládli.

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >