aktuálně: 41 uzavírek, 9 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Soutěž o svezení s Milanem Pantálkem

23. srpna 2012

Soukromá oční klinika Gemini společně s jezdcem Milanem Pantálkem Vám přináší možnost usednout do ostré verze závodního vozu Mitsubishi Lancer EVO IX při shakedownu Barum Czech Rally Zlín, který se uskuteční 30. 8. 2012.

Stačí pouze formou SMS odpovědět na jednoduchou otázku, která zní:

Jaký typ laseru používá oční klinika Gemini při operaci šedého zákalu?

a) Laser VICTUS

b) Laser ALLEGRETTO

Vaší odpověď zasílejte ve tvaru „GEM A“ nebo „GEM B“ na telefonní číslo 9002003 („A“ nebo „B“ je písmeno odpovědi). Odpovídejte v termínu od 23. 8. do 28. 8. 2012. Z došlých správných odpovědí bude vylosován výherce této atraktivní ceny.

Odpověď na tuto otázku naleznete na stránkách www.gemini.cz

Cena za odeslání SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH. Za službu technicky odpovídá Axima spol.s r.o., infolinka prsms@axima-brno.cz, www.platmobilem.cz

-pr-

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >