aktuálně: 41 uzavírek, 27 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Škoda Motorsport testoval na českokrumlovských tratích

20. srpna 2012

Pořadatelé Rallye Český Krumlov připravili ve dnech 13. - 15. srpna 2012 pro tým Škoda Motorsport třídenní testování před nadcházející Barum Czech Rally Zlín. Náročného testovacího programu na tratích českokrumlovských rychlostních zkoušek se zúčastnily obě tovární posádky, když vedle Jana Kopeckého namísto Pavla Dreslera, který je v rekonvalescenci po operaci, usedla Martina Škardová.

Ilustrační foto

První den patřil posádce Kopecký - Škardová, ke které se od druhého testovacího dne připojila i dvojice Hänninen - Markkula. Hlavní náplní, kromě testů vývojových novinek, bylo nastavení podvozků a diferenciálů Škody Fabia S2000.

Pořadatelé z ČK motorsport a ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov zajistili reprezentantům Škody Motorsport profesionální testovací podmínky na suché a s využitím hasičské techniky v závěru testu i na mokré trati ke spokojenosti obou jezdců.

Jan Kopecký: „Tratě Rallye Český Krumllov jsou svých charakterem nejpodobnější Barum Rally a proto jsme zvolili testování zde jako nejlepší přípravu před domácím vrcholem.“

Luboš Šalát

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >